3 november 2011

Het is gebleven bij een nominatie, des al niet te min een hele prestatie. Wij zijn trots op de erkenning dat wij de opdrachten van onze klanten kwalitatief goed en met vakkennis hebben uitgevoerd. Certificaat

  • Genomineerd: “Beveiligingsbedrijf van het jaar 2011”      
  • Woerden 30 september 2011

Op 30 september 2011 heeft Cardelli van de VEB vernomen 1 van de 3 genomineerden te zijn voor de titel Beveiligingsbedrijf 2011. Van de ruim 500 leden van de VEB worden 3 bedrijven als genomineerde voorgedragen. Op 3 november wordt bekend gemaakt of Cardelli de titel in de wacht sleept.

Elk VEB Erkend Beveiligingsbedrijf komt in aanmerking voor de titel, behalve een bedrijf die deze titel al eens eerder in de wacht heeft gesleept. 
Zoals bekend krijgt ieder VEB Erkend Beveiligingsbedrijf jaarlijks een inspectiebezoek. Er wordt met name gekeken naar de kwaliteit van het opgeleverde werk, waarbij het eigen bedrijfsproces uiteraard ook niet vergeten wordt. De VEB inspecteurs treffen soms bijzonder fraaie, nette, of juist innovatief aangelegde installaties aan. Voor de periode september 2010 / september 2011 zijn dit dan ook de criteria geweest om voor de titel “VEB Beveiligingsbedrijf van het jaar 2011” in aanmerking te komen.

Cardelli
Cardelli genomineerd
cardelli.nl download